База блюд (основное меню и меню навынос)
Возможность онлайн-заказа - включена

Выводятся все блюда, имеющиеся в базе данных сайта.
Список блюд един для меню ресторана и меню навынос.
Блюда разбиты по категориям.
По нажатию на категорию открывается список блюд из нее.

"Опубликовано - навынос" - будет ли блюдо отображаться в списке блюд навынос.
"Опубликовано - меню ресторана - будет ли блюдо отображаться на странице меню ресторана

Steaks
Aquarium
Сеты на компанию
Crab
Starters
Salads
Soups
Pasta
Burgers and quesadilla
Meat And Poultry Hot Dishes
Meat sets
Smoke house dishes
Wok dishes
Fish and seafood
Sauce and side dishes
Sauce
Desserts
СЫРНИКИ С ВИШНЕЙ
со сливочно-йогуртовым муссом. Фирменный рецепт от шеф-повара
140 / 40 г
КУКУРУЗА ГРИЛЬ
с тертым сыром Пармезан
250 г
ОКУНЬ ТЕРПУГ
запечённый с соусами «Унаги» и «Терияки». Подаётся с овощами-гриль
за 100 г
КУРИНЫЕ КРЫЛЬЯ BBQ
с салатом Коул- Слоу
200 / 50 г
МОРСКОЙ СЕТ
лосось, палтус и кальмар, приготовленные на гриле.
Подаются на овощной подушке с пюре из зеленого горошка, со сливочным соусом.

Время приготовления: 30 минут

*Блюдо рекомендовано на 2-3 персоны
550 / 230 г
МИКС -САЛАТ С ТУНЦОМ
с бобами эдамаме, каперсами и маринованной морковью, с цитрусово-бальзамическим соусом
180 г
СТЕЙК-САЛАТ
рибай стейк, микс-салат, картофель, печеная свекла, маринованные огурцы, с соусом «Чимичурри»
200 г
ТАР-ТАР ИЗ ТУНЦА
с каперсами, вялеными томатами, свежим огурцом, семенами кунжута и азиатским соусом
170 г
Разносолы
солёные огурцы и помидоры, квашеная капуста, маринованный чеснок
180 г
Разносолы
солёные огурцы и помидоры, квашеная капуста, маринованный чеснок
350 г
ФИЛЕ-МИНЬОН
Самая нежная и нежирная часть говяжьей вырезки (tenderloin). Подаётся со сливочно-сырным маслом

Время приготовления 25 минут

Рекомендуемая степень прожарки: MEDIUM RARE, MEDIUM
250 / 80 г
РИБАЙ
реберная часть, толстый край. Яркий вкус и выраженный мясной аромат.

Время приготовления 25 минут

Рекомендуемая степень прожарки: MEDIUM
300 / 80 г
ПОРТЕРХАУС
Поясничная часть. 200 дней зернового откорма. Сочетает в себе два стейка: Нью-Йорк и Филе-миньон, разделенных Т-образной костью

Время приготовления 40 минут

Рекомендуемая степень прожарки: MEDIUM
за 100 г
ФИРМЕННЫЙ СТЕЙК «СИНДИКАТ»
стейк РИБАЙ высокой категории мраморности. 200 дней зернового откорма. Отличается сочностью и мягкой структурой. Подаётся со сливочно-трюфельным маслом

Время приготовления 30 минут

Рекомендуемая степень прожарки: MEDIUM
за 100 г
НЬЮ-ЙОРК ПРАЙМ
стейк высшей категории мраморности из реберной части (тонкий край). 200 дней зернового откорма. В меру жирный, с ароматным соком внутри

Время приготовления 25 минут

Рекомендуемая степень прожарки: MEDIUM RARE, MEDIUM
за 100 г
РИБАЙ ПРАЙМ
стейк высшей категории мраморности из реберной части (толстый край). 200 дней зернового откорма. Отличается исключительной мягкостью и сочностью

Время приготовления 30 минут

Рекомендуемая степень прожарки: MEDIUM
за 100 г
Greenland shrimps
100 g
Special green butter
30 g
Caramel Nougat
Chef's signature ice cream with almonds and raisins
150 g
Плато из морепродуктов
oysters, scallops, shrimps, king crab
3000 g
Плато из морепродуктов
oysters, scallops, shrimps, king crab
1500 g
Краб волосатик
whole crab cooked from Far Eastern recipe: boiled claws with crab liver and crab meat
1000 g
Snow Crab
served with lemon
1000 / 120 г
Камчатский краб
served with lemon
1000 / 120 g
Северная креветка
100 g
Шримс-медвежонок (медведка)
300 г
Гребенчатая креветка (ботан)
100 g
Пятиминутка из трепанга
per 100 g of row product
Устрица тихоокеанская
fresh
1 ea.
Устрица тихоокеанская
baked
1 ea.
Гребешок приморский
baked
1 ea. M-size up to 180 gr
Гребешок приморский
baked
1 ea. L-size from 180 up to 280 gr
Гребешок приморский
fresh
1 ea. M-size up to 180 gr
Гребешок приморский
fresh
1 ea. L-size from 180 up to 280 gr
Aralia honey
50 g
Варенье из сосновых шишек
50 г
Schisandra confiture
50 g
Actinidia jam
50 g
Assorted Fruit
apples, pears, oranges, pineapple, grapes
450 g
Ice Cream
toppings to choose
150 / 40 g
Cheese Cake
with cherry sauce
100 / 30 g
Strudel
with a scoop of ice cream and schisandra confiture
130 / 50 / 20 g
Chocolate Fondant
warm cake with hot chocolate inside; with a scoop of ice cream
100 / 85 g
Panna Cotta
exotic сreamy dessert with mango puree
100 g
Bread Basket
with special green butter
75 / 30 g
Bread Basket
with special green butter
150 / 30 g
American salsa
50 g
Mustard
50 g
Creamy Mushroom Sauce
50 g
Bbq Sauce
50 g
Black Pepper
50 g
Mashed Potato
150 g
Basmati Rice
150 g
Grilled Asparagus
150 g
Grilled Vegetables
eggplant, sweet peppers, zucchini, cherry tomatoes, onions
200 g
Baked potato with rosemary
150 g
Fried Potatoes With Mushrooms
250 g
Scallops With Flying Fish Roe
fried until golden brown. Served with black rice and a creamy cheese sauce
120 / 100 g
Fried Common Whelk
served with burnt mashed potato and shavings dry tuna
85 / 150 / 20 g
Skoblyanka With Cucumaria (Stewed Cucumaria)
250 g
Скоблянка из трепанга
200 g
Sea Farm’s Mussel Ragout
with cream cheese sauce
500 g
Sea Farm’s Mussel Ragout
with Tom Yum sauce
500 g
Sea Farm’s Mussel Ragout
with cream cheese sauce
300 g
Sea Farm’s Mussel Ragout
with Tom Yum sauce
300 g
Grilled Squid Fillets
served with special sauce
250 g
Seafood Roast
scallop, shrimp, squid, mussels, vegetablesin Asian sauce
400 g
Trout Steak
on a vegetable pad with creamy-oyster sauce
180 / 100 / 50 g
Mussels Baked With Spinach Julienne
with cheese and pine nuts
250 g
Halibut Steak
served on tender green pea puree
180 / 80 / 20 g
Kimchi with pork
300 g
Deer Fillets With Rosemary
with onions and bell peppers in soy sauce
300 g
Halibut And Vegetables With Oyster Sauce
280 g
Beef fried sausages
with baked potato in cheese sauce. Served with Barbecue sauce
150 / 100 / 50 g
Special steak mix «three in one»
grilled rack of lamb, ribeye steak and filet mignon. Served with salad mix, cherry tomatoes, champignons,grilled corn, Barbecue and Black pepper sauce and Mexican salsa
Cooking time - 40 minutes
* for 3-4 persons
800 / 250 / 150 g
Party Set
smoked pork BBQ ribs, torn pork, grilled chicken breast, beef sausages, coleslaw salad, Barbeque and Pepper sauce
Cooking time - 30 minutes
* for 2-3 persons
750 / 150 / 100 g
Bossset
vigorously sliced Ribeye, smoked beef sausages, coleslaw salad, grilled vegetables, baked potato, and wheat croutons, Barbeque sauceю
Cooking time - 25 minutes
275 / 180 / 50 g
Ladyset
delicately sliced soft beef tenderloin, cooked on the grill. Served with asparagus, shrimps, mix salad and mushroom sauce
Cooking time - 25 minutes
180 / 120 / 50 g
Rack Of Lamb
served with chickpea puree, mix salad and grilled corn
240 / 80 / 70 g
Sous vide chicken breast
served with baked vegetable mix, champignons and carrot-creamsauce
170 / 80 / 50 g
Pork Ribs Bbq
with coleslaw salad and grilled corn
300 / 100 g
Beef Stroganoff
in spicy creamy sauce with mashed potato and mushrooms
200 / 100 g
Beefsteak With Poached Egg
with bacon, baked beaten potato, cheese mousse and American salsa
200 / 100 / 50 g
Grilled Chicken Breast Burger
with bacon, Cheddar, pickled cucumber, caramelized onions, baked potato and Barbeque sauce
350 / 100 / 30 g
Syndicate, Chef’s Special Burger
with chopped marbled beef patty, bacon, Cheddar, pickled cucumber, caramelized onions, baked potato and Barbeque sauce
380 / 100 / 30 g
Quesadilla With Black Beans And Spinach
with mix salad and grilled corn
200 / 70 g
Quesadilla With Chicken
with mix salad and grilled corn to choose - in creamy sauce - Mexican salsa
200 / 70 g
Seafood Spaghetti
with scallop, shrimps, squid and mussels in ginger-cream sauce
300 g
Farfalle With Wild Mushrooms
in a creamy sauce with parmigiano and herb
300 g
Black Spaghetti Carbonara
in a creamy sauce with bacon and herb and mushrooms
300 g
Thai Spicy Seafood Soup
400 g
Fish Soup
with halibut and salmon, tomatoes and herb
300 g
Okroshka with king crab
(cold kvass soup)
160 / 250 / 50 g
Wild Mushroom Soup
mouth-filling mushroom soup of porcini mushroom, honey fungus and butter mushroom. Served with sour cream and herb
300 / 40 g
Smoked Meat Soup
thick broth with smoked meat, lentils, cauliflower and black mustard seeds
300 g
Mexican Soup
with black beans, chicken breast, pronto tomatoes, Cheddar cheese. Served with cheese scone
300 / 50 g
Salad With Seaweed And Squid
with bakedbell pepper, quail eggs and black sesame walnut sauce
240 g
Fiddlehead Fern Salad
with vegetables and sesame oil dressing
220 g
Russian Salad
with smoked chicken and quail egg
220 g
King crab olivie
200 g
Seafood Salad
mix salad with scallop, shrimps, squid and mustard sauce
220 g
Greek Salad
fresh vegetables salad with Serbian bryndza cheese and olives. Served with pesto sauce
220 g
Grilled Meat Salad
smoked torn pork, potato, pickled cucumbers, olives, quail eggs, Tartare sauce.
250 g
Caesar Salad With Grilled Chicken
with special sauce
200 g
Caesar Salad With Tiger Shrimps
with special sauce
200 g
Roast Beef Salad
with baked vegetables and Vinaigrette
200 g
Pacific Herring
with potatoes, pickled onions and wheat croutons
100 / 100 / 50 / 20 g
Venison Tartare
with quail eggs andwheat toasts
100 / 70 g
Baked Beet Carpaccio
with pine nut, cheese and prune mousse and yogurt sauce
170 g
Salted Mushrooms
with Spanish garlic and sour cream sauce
100 / 40 g
Light-Salted Salmon
with fresh cucumbers, radish, lemon and capers
100 / 60 g
Whelk In Own Juice
on a cucumber pad. Served with wheattoasts and homemade mayonnaise
100 / 80 / 40 g
Octopus Ceviche
with cherry tomatoes and schisandrasause
80 / 100 g
Sliced Frozen Roe Deer Meat
with fried salt and croutons
80 / 50 / 20 g
Meat Starter
roast beef, lightly smoked pork brisket, sous vide chicken. Served with homemade chrain and tomato sauce
150 \ 50 \ 20 g
Beef Carpaccio
with parmigiano, grapefruit and honey-balsamic sauce
80 / 40 / 40 g
Torn Pork
with smashed cucumbers and baked potato in cheese sauce. Served with Mexican salsa
130 \ 100 \ 50 g
Cheeseplate
Parmigiano, Maasdam, Brie, Danablu, cheese with basil. Servedwithgrapes, walnutandhoney
150 \ 100 g
Smashed Cucumber Salad
with garlic, herbs and vegetable oil
150 / 30 g