Menu | Syndicate & PortCafe

Menu

Menu sections
Steaks
Aquarium
Сеты на компанию
Starters
Salads
Soups
Pasta
Burgers and quesadilla
Meat And Poultry Hot Dishes
Meat sets
Smoke house dishes
Wok dishes
Fish and seafood
Sauce and side dishes
Sauce
Desserts
Dear guests! If you are allergic to any product, please let us know in advance.

 

Steaks

ФИРМЕННЫЙ СТЕЙК «СИНДИКАТ»
стейк РИБАЙ высокой категории мраморности. 200 дней зернового откорма. Отличается сочностью и мягкой структурой. Подаётся со сливочно-трюфельным маслом

Время приготовления 30 минут

Рекомендуемая степень прожарки: MEDIUM
за 100 г
1000 r
НЬЮ-ЙОРК ПРАЙМ
стейк высшей категории мраморности из реберной части (тонкий край). 200 дней зернового откорма. В меру жирный, с ароматным соком внутри

Время приготовления 25 минут

Рекомендуемая степень прожарки: MEDIUM RARE, MEDIUM
за 100 г
900 r
НЬЮ-ЙОРК ЧОЙС
стейк высокой категории мраморности из реберной части (тонкий край). Насыщенный мясной вкус. Зерновой откорм.

Время приготовления 25 минут

Рекомендуемая степень прожарки: MEDIUM RARE, MEDIUM
100 г
800 r
ПОРТЕРХАУС
Поясничная часть. 200 дней зернового откорма. Сочетает в себе два стейка: Нью-Йорк и Филе-миньон, разделенных Т-образной костью

Время приготовления 40 минут

Рекомендуемая степень прожарки: MEDIUM
за 100 г
800 r
РИБАЙ
реберная часть, толстый край. Яркий вкус и выраженный мясной аромат.

Время приготовления 25 минут

Рекомендуемая степень прожарки: MEDIUM
300 / 80 г
2200 r
ФИЛЕ-МИНЬОН
Самая нежная и нежирная часть говяжьей вырезки (tenderloin). Подаётся со сливочно-сырным маслом

Время приготовления 25 минут

Рекомендуемая степень прожарки: MEDIUM RARE, MEDIUM
250 / 80 г
2300 r

Aquarium

Камчатский краб
served with lemon
1000 / 120 g
4000 r
Гребенчатая креветка (ботан)
100 g
500 r
Гребешок приморский
fresh
1 ea. L-size from 180 up to 280 gr
1 ea. M-size up to 180 gr
300 r
250 r
Краб волосатик
whole crab cooked from Far Eastern recipe: boiled claws with crab liver and crab meat
1000 g
2500 r
Северная креветка
100 g
400 r
Гребешок приморский
baked
1 ea. L-size from 180 up to 280 gr
1 ea. M-size up to 180 gr
350 r
300 r
Устрица тихоокеанская
baked
1 ea.
250 r
Устрица тихоокеанская
fresh
1 ea.
200 r
Скоблянка из трепанга
с говядиной, луком, чесноком, морковью, томатами пронто и специями
200 g
1250 r
Пятиминутка из трепанга
per 100 g of row product
1100 r

Сеты на компанию

МОРСКОЙ СЕТ
лосось, палтус и кальмар, приготовленные на гриле.
Подаются на овощной подушке с пюре из зеленого горошка, со сливочным соусом.

Время приготовления: 30 минут

*Блюдо рекомендовано на 2-3 персоны
550 / 230 г
3100 r
Стейк-микс «Три в одном»
grilled rack of lamb, ribeye steak and filet mignon. Served with salad mix, cherry tomatoes, champignons,grilled corn, Barbecue and Black pepper sauce and Mexican salsa
Cooking time - 40 minutes
* for 3-4 persons
800 / 250 / 150 g
5700 r

Starters

Соленые грузди
с луком шалот и сметанным соусом
100 / 40 г
560 r
ТАР-ТАР ИЗ ТУНЦА
с каперсами, вялеными томатами, свежим огурцом, семенами кунжута и азиатским соусом
170 г
650 r
Разносолы
солёные огурцы и помидоры, квашеная капуста, маринованный чеснок
180 г
350 г
300 r
570 r
Сырная тарелка
Parmigiano, Maasdam, Brie, Danablu, cheese with basil. Servedwithgrapes, walnutandhoney
150 \ 100 g
840 r
Карпаччо из говядины
with parmigiano, grapefruit and honey-balsamic sauce
80 / 40 / 40 g
670 r
Meat Starter
roast beef, lightly smoked pork brisket, sous vide chicken. Served with homemade chrain and tomato sauce
150 \ 50 \ 20 g
580 r
Строганина из оленины
with fried salt and croutons
80 / 50 / 20 g
580 r
Smashed Cucumber Salad
with garlic, herbs and vegetable oil
150 / 30 g
350 r
Octopus Ceviche
with cherry tomatoes and schisandrasause
80 / 100 g
650 r
Трубач в собственном соку
on a cucumber pad. Served with wheattoasts and homemade mayonnaise
100 / 80 / 40 g
850 r
Лосось слабой соли
with fresh cucumbers, radish, lemon and capers
100 / 60 g
640 r
Карпаччо из запечённой свёклы
with pine nut, cheese and prune mousse and yogurt sauce
170 g
420 r
Тар-тар из оленины
with quail eggs andwheat toasts
100 / 70 g
640 r
Pacific Herring
with potatoes, pickled onions and wheat croutons
100 / 100 / 50 / 20 g
410 r

Salads

МИКС -САЛАТ С ТУНЦОМ
с бобами эдамаме, каперсами и маринованной морковью, с цитрусово-бальзамическим соусом
180 г
680 r
СТЕЙК-САЛАТ
рибай стейк, микс-салат, картофель, печеная свекла, маринованные огурцы, с соусом «Чимичурри»
200 г
750 r
Салат с ростбифом
with baked vegetables and Vinaigrette
200 g
590 r
Цезарь с тигровой креветкой
with special sauce
200 g
620 r
Цезарь с курицей гриль
with special sauce
200 g
490 r
Greek Salad
fresh vegetables salad with Serbian bryndza cheese and olives. Served with pesto sauce
220 g
400 r
Салат с морепродуктами
mix salad with scallop, shrimps, squid and mustard sauce
220 g
820 r
Оливье с мясом камчатского краба
200 g
590 r
Оливье
with smoked chicken and quail egg
220 g
420 r
Fiddlehead Fern Salad
with vegetables and sesame oil dressing
220 g
420 r
Salad With Seaweed And Squid
with bakedbell pepper, quail eggs and black sesame walnut sauce
240 g
450 r

Soups

Мексиканский суп
with black beans, chicken breast, pronto tomatoes, Cheddar cheese. Served with cheese scone
300 / 50 g
470 r
Мясной суп с копчёностями
thick broth with smoked meat, lentils, cauliflower and black mustard seeds
300 g
470 r
Суп из лесных грибов
mouth-filling mushroom soup of porcini mushroom, honey fungus and butter mushroom. Served with sour cream and herb
300 / 40 g
420 r
Окрошка с камчатским крабом
(cold kvass soup)
160 / 250 / 50 g
570 r
Уха
with halibut and salmon, tomatoes and herb
300 g
540 r
Острый тайский суп с морепродуктами
400 g
750 r

Pasta

Black Spaghetti Carbonara
in a creamy sauce with bacon and herb and mushrooms
300 g
630 r
Farfalle With Wild Mushrooms
in a creamy sauce with parmigiano and herb
300 g
520 r
Спагетти с морепродуктами
with scallop, shrimps, squid and mussels in ginger-cream sauce
300 g
750 r

Burgers and quesadilla

Quesadilla With Chicken
with mix salad and grilled corn to choose - in creamy sauce - Mexican salsa
200 / 70 g
450 r
Quesadilla With Black Beans And Spinach
with mix salad and grilled corn
200 / 70 g
450 r
Syndicate, Chef’s Special Burger
with chopped marbled beef patty, bacon, Cheddar, pickled cucumber, caramelized onions, baked potato and Barbeque sauce
380 / 100 / 30 g
850 r

Meat And Poultry Hot Dishes

Бифштекс с яйцом пашот
with bacon, baked beaten potato, cheese mousse and American salsa
200 / 100 / 50 g
780 r
Бефстроганов из мраморной говядины
in spicy creamy sauce with mashed potato and mushrooms
200 / 100 g
750 r
Свиные рёбра BBQ
with coleslaw salad and grilled corn
300 / 100 g
870 r
Sous vide chicken breast
served with baked vegetable mix, champignons and carrot-creamsauce
170 / 80 / 50 g
580 r
Каре ягнёнка
served with chickpea puree, mix salad and grilled corn
240 / 80 / 70 g
2100 r

Meat sets

Леди-сет
delicately sliced soft beef tenderloin, cooked on the grill. Served with asparagus, shrimps, mix salad and mushroom sauce
Cooking time - 25 minutes
180 / 120 / 50 g
1800 r
Босс-сет
vigorously sliced Ribeye, smoked beef sausages, coleslaw salad, grilled vegetables, baked potato, and wheat croutons, Barbeque sauceю
Cooking time - 25 minutes
275 / 180 / 50 g
1800 r

Smoke house dishes

КУРИНЫЕ КРЫЛЬЯ BBQ
с салатом Коул- Слоу
200 / 50 г
490 r
Beef fried sausages
with baked potato in cheese sauce. Served with Barbecue sauce
150 / 100 / 50 g
590 r

Wok dishes

Палтус с овощами в устричном соусе
280 g
890 r
Филе оленя с розмарином
with onions and bell peppers in soy sauce
300 g
1150 r
Kimchi with pork
300 g
590 r

Fish and seafood

ОКУНЬ ТЕРПУГ
запечённый с соусами «Унаги» и «Терияки». Подаётся с овощами-гриль. Средний вес блюда 500-600гр
за 100 г
200 r
Стейк из палтуса
served on tender green pea puree
180 / 80 / 20 g
1250 r
Mussels Baked With Spinach Julienne
with cheese and pine nuts
250 g
700 r
Стейк из форели
on a vegetable pad with creamy-oyster sauce
180 / 100 / 50 g
1250 r
Жаркое из морепродуктов
scallop, shrimp, squid, mussels, vegetablesin Asian sauce
400 g
1250 r
Филе кальмара на гриле
served with special sauce
250 g
600 r
Скоблянка из кукумарии
с говядиной, луком, чесноком, морковью, томатами пронто и специями
250 g
850 r
Трубач жареный
served with burnt mashed potato and shavings dry tuna
85 / 150 / 20 g
1150 r

Sauce and side dishes

КУКУРУЗА ГРИЛЬ
с тертым сыром Пармезан
250 г
300 r
Bread Basket
with special green butter
150 / 30 g
75 / 30 g
160 r
100 r
Fried Potatoes With Mushrooms
250 g
400 r
Baked potato with rosemary
150 g
250 r
Grilled Vegetables
eggplant, sweet peppers, zucchini, cherry tomatoes, onions
200 g
350 r
Grilled Asparagus
150 g
400 r
Basmati Rice
150 g
200 r
Mashed Potato
150 g
250 r

Sauce

Special green butter
30 g
60 r
Black Pepper
50 g
80 r
Bbq Sauce
50 g
80 r
Creamy Mushroom Sauce
50 g
80 r
Mustard
50 g
80 r
American salsa
50 g
80 r

Desserts

Actinidia jam
50 g
100 r
Панакота
exotic сreamy dessert with mango puree
100 g
370 r
Schisandra confiture
50 g
100 r
Шоколадный фондан
warm cake with hot chocolate inside; with a scoop of ice cream
100 / 85 g
520 r
Варенье из сосновых шишек
50 г
100 r
Штрудель
with a scoop of ice cream and schisandra confiture
130 / 50 / 20 g
470 r
Чизкейк
with cherry sauce
100 / 30 g
420 r
Ice Cream
toppings to choose
150 / 40 g
300 r
Ассорти из фруктов
apples, pears, oranges, pineapple, grapes
450 g
550 r